6. Kaj Linna om Sveriges största rättsskandalKaj Linna blev felaktigt dömd och satt frihetsberövad i 13 år, för det så kallade Kalamarksmordet. Kaj är den i Sverige som suttit längst frihetsberövad för att sedan blivit frikänd.
I december 2016 beviljades han resning och den 30 maj 2017 försätts Linna på frifot i väntan på domen som meddelades den 15 juni samma år. Nu har han flyttat till Spanien och startat ett hotell, släppt sin första egna bok ”Besökaren” som handlar om rättsprocessen och tiden i fängelset.
–Det var jobbigt att skriva boken. Jag var tvungen att återvända till känslan jag hade då, berättar Kaj i Revanschpodden

Lyssna på detta avsnitt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.