Info

Välkommen till nya Revanschpodden.

Podden som fortsätter sätta fokus på personliga berättelser och erfarenheter om och av de som befunnit sig på samhällets botten men som lyckats komma upp igen.

Revanschpodden startar nu upp igen med nya styrkor bestående av Robert Lyck ihop med Unga Kris Sverige. Robert som är en välkänd profil inom KRIS var med och byggde upp KRIS Södertälje och är Förbundskassör för Unga KRIS Sverige. Robert är även delaktig i KRIS Stockholm. Robert dundrade in som en raket i KRIS 2017. Han var en synnerligen osocial person uppväxt i ett miljonprogram i Södertälje. Trots många domar i bagaget lyckades han slutligen vända sitt liv i rätt riktning

I KRIS fick han utrymme och möjlighet att växa som människa. Ganska snart hittade han sin förebild, Christer Renlid, skribenten och programledaren för Revanschpodden som han var med och startade upp för ett par år sedan. Christer gjorde också en stor insats som redaktör för KRIS medlemstidning Vägen Ut.

Robert, hur ska ni nu ta Revanschpodden vidare?

Vi kommer att satsa stenhårt, och vi känner att vi måste börja allra högst upp, på toppen, för att matcha Christer. Vi riktar in oss på det som är aktuellt och intressant just nu och målet är att skapa en lyhörd och levande podd.

Vad är revansch för dig?

Det är när du lyckas vända något negativt till positivt. För att ta revansch måste du övertyga dig själv att allt är möjligt, kombinerat med en stark vilja.


Lyssna på Revanschpodden som ger dig inspiration och ökat självförtroende.

Följ oss på våra sociala medier via @revanschpodden eller hashtaggen #revanschpodden

Ansvarig utgivare: Robert Lyck, Unga KRIS